Unike glassperler – Alexandra Combe

Alexandra Combe lager vakre, unike smykker av glass!. Hun lager de nydeligste glassperler over åpen flamme. Ut av den glødende massen kommer de vakreste perler av italiensk glass. Fiskene av glass er alle små “personligheter” som ender sine dager på en fiskekrok- i ørene på henrykte kvinner! Eller rundt halsen i en snor eller fanget inn i en ramme av sølv.

Vi samarbeider ved å lage unike klær og smykker til kunder som ønsker noe spesiel. Dette arbeidet er noe vi begge setter stor pris på! Hun lager også egne kolleksjoner som hun selger i verkstedet sitt i Grimstad eller i andre gallerier. Hun samarbeider med flere smykkedesignere, bl. a. Unni Gullsmed fra Grimstad. Alexandra lager glasset, og Unni har sølvarbeidet. Vi har designet en kolleksjon til Nettbutikken som består av håndlagde smykker, håndmalte jakker og sjal.

Alexandra designer ofte et smykke ut fra et spesielt antrekk eller ønske fra en kunde. Hun er snart klar med ny nettbutikk, men inntil da kan hun kontaktes på mob.nr. 90252817 eller på mail: alexandracombe@hotmail.com.