Verksted

240412070350_Kate-maler Velkommen inn i mitt verksted og galleri i Grimstad! Her- blant små, hvite hus og blankskurte svaberg- finner jeg inspirasjon til mine fargerike kreasjoner av silke. Farger er min store lidenskap, og etter at jeg oppdaget silken som et nytt lerret, har jeg vært helt fasinert og bergtatt av fargenes intense glød og flyt på silken. Jeg er også glad i å male på silkefløyel, da resultatet her blir enda mer fargerikt.

Jeg maler med pensel på hvit silke, og jeg bruker ulike teknikker. Silketrykker også på silken, og da bruker jeg PC som verktøy når jeg manipulerer fotoene mine. Selve trykkingen gjør jeg for hånd. For at silken skal bli fiksert, må den dampfikseres og vaskes ut på en spesiell måte. Fargene jeg bruker er reaktive, og de binder seg med fibrene i denne prosessen. Siden jeg bruker reaktive farger som må dampfikseres, så får jeg farger som tåler mye sol og kan vaskes, og det er jo perfekt for klær!

Jeg liker å lage fargerike og unike klær, for jeg ønsker at du skal bli lagt merke til og synes i vrimmelen! Et håndmalt plagg kan få deg til å føle deg helt spesiell. Følelsen av luksus når du kler deg i silke og følelsen av velvære og energi når du har funnet den rette fargen.

Mine klær passer like godt til slitte jeans som til et svart antrekk som over en enkel gallakjole! Ønsker du råd om hvilke farger som kler deg, eller hvilken modell du skal velge, så er du hjertelig velkommen innom! Her har jeg også ferdige plagg du kan se på, eller så kan vi sammen komme fram til din unike kjole eller topp. Hos meg får du personlig service- eller du kan bare sitte ned og kikke på mens jeg jobber med det jeg liker aller best-FARGER! Helst i frekke og uvanlige kombinasjoner, på mange ulike silketyper. Noen ganger blir resultatet et stemningsfullt bilde eller en banner, og andre ganger en fargerik kreasjon.

Jeg er medlem av Birka, nasjonalt senter for kunst og håndverk. Håper vi sees i Grimstad! Verkstedet og Galleriet er alltid åpent når jeg jobber….