Velkommen

Welcome to my foreign customers! Please check my website and shop:

www.etsy.com/no-en/shop/HandpaintedInNorway


Hjertelig velkommen til min hjemmeside og til min Nettbutikk! I Nettbutikken kan du handle direkte fra meg, uten alle fordyrende mellomlegg. Men hvis du synes det er vanskelig å bruke Nettbutikken, eller har noen spørsmål, så er det koselig om du ringer meg!

Jeg har et åpent galleri og verksted i Grimstad, så ta gjerne turen innom når du er på Sørlandet! Her finner du mine håndmalte klær og  min verden av farger!!

Jeg maler med pensel på hvit silke, og jeg bruker ulike teknikker. Jeg liker å lage fargerike og unike klær, for jeg ønsker at du skal bli lagt merke til og synes i vrimmelen! Et håndmalt plagg kan få deg til å føle deg helt spesiell. Hos meg får du individuell service og oppfølging hvis du vil ha malt en helt spesiell kjole eller antrekk.

Eller du kan bare komme inn og kikke på når den hvite silken blir forvandlet i en eksplosjon av farger, for så å bli designet til et ferdig plagg- “wearable art”. Jeg ønsker å videreføre denne personlige servicen og denne lidenskapen min for farger, silke og design i  Nettbutikken min.