Hjelp

Emner:

  1. Hvordan handle i nettbutikken?
  2. Levering
  3. Ønsker du noe gavepakket?
  4. Retur- og angrerett
  5. Andre spørsmål?

Hvordan handle i nettbutikken?

Det er enkelt å handle i Nettbutikken min. Finn produktet du ønsker og trykk “Kjøp” og ” Vis handlekurv”. Deretter “Fortsett til kassen”. Her legger du inn fakturadetaljer.  Så velger du betalingsmåte. “Direkte bankoverføring” eller “Paypal, betaling med kort.. Velger du “Direkte bankoverføring”, så får du tilsendt ordrebekreftelse med betalingsinformasjon og mitt kontonummer. Når jeg har mottatt din betaling, så sender jeg plagget.  Jeg reserverer varen til deg i 3 virkedager. “PAYPAL”: Her har du to valg. Har du en “Paypalkonto”, så velger du det. Hvis ikke, så velger du den neste.Her betaler du direkte med kort. Du trenger altså ikke å ha en “Paypalkonto”

OBS! Dersom du helst ønsker å betale med faktura, så sender jeg deg den sammen med varen.

ANG. SIKKERHET. Dine personlige opplysninger blir bare brukt for å sende varene til deg! De blir lagret beskyttet for uvedkommende, og de blir ikke solgt eller gitt videre. Bestillinger blir sendt via en sikker server.

Og synes du det er litt vanskelig å handle eller betale i Nettbutikken, så må du bare ta kontakt, så finner vi helt sikkert en annen ordning!!

Levering

Alle varer blir levert fraktfritt! Men ved levering til utland, er kunden, ved mottak, selv ansvarlig for å betale eventuelle skatter, avgifter og tollgebyr i sitt respektive land. Jeg sender vanligvis alt som brevpost, med Posten. Dette for å holde prisene lave og for at du får pakken rett i postkassen din.    Alle unike klær og sjal blir sendt så snart de er betalt. De håndmalte og silketrykte jakkene har jeg laget noen av i hvert trykk, men så må jeg lage nye, og det må da regnes en leveringstid. Jeg kommer til å oppgi leveringstid ved de ulike produktene når jeg lager nye.. Når jeg sender deg pakken, mottar du en leveringsbekreftelse på mail. Da vet du at plagget er underveis, og så er det bare opp til Posten!

Ønsker du noe gavepakket?

Litt ekstra service….. Hvis du ønsker å gi bort et håndmalt sjal ol. i gave, så kan jeg svært gjerne pakke det inn som gave og sende det til vedkommende. Ønsker du en hilsen sammen med gaven, så må du sende meg teksten, så skiver jeg det på et pent kort. Så bare send meg en email med navn, adresse og tekst til kortet, så ordner jeg resten- med glede!

Retur- og angrerett

Dersom du mot formodning ikke skulle bli fornøyd med plagget , gjelder 14 dagers returrett/ angrefrist etter at du mottok plagget. Ved retur skal varene returneres i samme stand som du mottok dem og vedlagt det utfylte angrefristskjemaet. Dette følger alltid med i pakken. Kjøper betaler returporto. Angreretten forutsetter at du sender meg en mail innen 14 dager, og så sender jeg deg rett returadresse. Beløpet blir tilbakebetalt på din konto når jeg har mottatt varene.

Andre spørsmål?

Ta kontakt med meg her.